Experience & Buy
 
55 min
Malo holesterola Malo kalorij Malo laktoze
back

Preparation

  1. Olive, sušene paradižnike, čili papriko in kuhano šunko na drobno narežemo.
  2. S pomočjo pokrovke 24 cm izrežemo dva kroga peki papirja.
  3. Listnato testo položimo na delovno površino in enakomerno namažemo s paradižnikovo mezgo. Po vrhu razporedimo pripravljene sestavine in na koncu potresemo s parmezanom.
  4. Listnato testo enakomerno in na tesno zvijemo. Nato narežemo na rezine cca. 1,5 cm debeline.
  5. Navigenio nastavimo na stopnjo «A» in segrevamo lonec do področja za pečenje. V lonec položimo krog peki papirja in nanj položimo 5 zavitkov (sredino pustimo prazno).
  6. Lonec prestavimo na okrog obrnjeno pokrovko in naj poveznemo okrog obrnjen Navigenio, ki ga nastavimo na nižjo stopnjo in pečemo 7 minut.
  7. Končane pica rolice in peki papir odstranimo iz lonca. Lonec postavimo nazaj na Navigenio, preklopimo na stopnjo 6 in pokrijemo ter segrevamo pribl. 1 minuto.
  8. Nato lonec prestavimo nazaj na okrog obrnjeno pokrovko, zamenjamo peki papir in nanj položimo naslednjih 5 rolic in pečemo na enak način.
  9. Tako spečemo vse rolice. Lonec segrevamo na stopnji 6 pribl. 1 minuto pred vsakim postopkom peke (brez peki papirja in s pokrovko). Po dveh pekah zamenjamo peki papir.

tips

Pica rolice so odličen recept za peko majhnih porcij v "najmanjši pečici na svetu". Pripravljene rolice lahko preprosto zamrznete in spečete kasneje - postopek in časi peke ostanejo enaki.

Nutritional values per portion: 85 kcal

Products used

  • Lonec 24 cm 3,5 l
  • Prenosna kuhalna plošča Navigenio
  • Zvočni pomočnik Avdioterm